HomeАНТИСТРЕСШтосноБлагодарение на една идеја, за 24 часа заработила милион долари!

Благодарение на една идеја, за 24 часа заработила милион долари!

di-pila-f2

Фармацевтката Данијела де Пила во 2011 година од свежо козје млеко направила сапун наменет за лицата со кожни болести и неодамна го пласирала на кинескиот пазар. Ди Пила преку еден австралиски трговски ланец својот производ го пласирала на кинескиот пазар, каде за само 24 часа продала 350.000 парчиња сапун и со тоа заработила неверојатни милион долари, пренесуваат тамошните медиуми.

Таа го искористила денот на самците, таканаречениот кинески „празник за шопинг“ на популарната страница „Алибаба“ и во буквална смисла станала богата преку ноќ. „Многу сме задоволни со резултатот. Заработивме двојно повеќе во однос на минатата година“, изјави Данијела де Пила.

kozji-sapun

Производот го смислила во 2011 година, а денес нуди повеќе до 40 различни производи наменети за негаза кожа.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com