Sunday, Apr 22, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаБисер на природата – езеро кое секој ден ја менува бојата

Бисер на природата – езеро кое секој ден ја менува бојата

Секој фотограф може да му подзавиди на Кент Ширафи, човекот кој живее во близина на едно езеро кое секоја сезона, а понекогаш и секој ден ја менува бојата.

bluelake1bluelake2Се работи за Синото езеро, кое се наоѓа во градот Хокаидо, Јапонија и изобилува со кристално сина вода, која веќе следниот ден може да ја смени бојата во млечно зелена.

bluelake3bluelake4