Monday, May 14, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосно„Билборд што се пие“ – нова рекламна кампања на Кока-Кола

„Билборд што се пие“ – нова рекламна кампања на Кока-Кола

Кога компанија како „Кока-Кола“ и технологијата ќе се спојат во едно, незамисливо е што се може да се постигне. Промовирајќи ја „Кока-Кола Зеро“ успеаја да направат рекламна кампања што може да се вкуси, без разлика дали е на билборд, телевизија или радио.

Користејќи Shazam на вашите смарт телефони, Кока-Зеро виртуелно ја полни вашата чаша, а секој кој ја наполнил целосно може да си набави бесплатна Кока-Зеро од големите маркети во САД:

Рекламата е производ на креативна идеја која дефинитивно е реализирана на најмодерен можен начин. Погледнете за што поточно се работи.