Sunday, Jun 17, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРФилмБил Мари ќе одговори на повикот на Истерувачи на духови

Бил Мари ќе одговори на повикот на Истерувачи на духови

На ветеранот комичар и актер Бил Мари му се допаѓа идеја за снимање на нов Ghostbusters и изјави дека нема пречки да се појави во обновената франшиза во која ќе бидат ангажирани нови комичари, а овој пат забавната екипа ќе има и женски членови.

Целта ќе биде да се креира посебени машки и женски тимови со свои филмови кои потоа ќе се обединат во еден мега спектакл. Добар дел од децата кои растеа во 90-тите одлично се сеќаваат на Ghostbusters како на една од најдобрите комедии со одлична смисла за хумор и голема харизма на главните ликови кои ги предводеше токму Бил Мари.