Monday, Jul 6, 2020
HomeАЈНШТАЈНИЈАДосие XБигфут фатен на снимка од дрон во Ајдахо !?

Бигфут фатен на снимка од дрон во Ајдахо !?

bigfoot

Легендата за Бигфут е многу проширена во Северна Америка и доста често се појавуваат сомнителни снимки на кои се тврди дека сосема „случајно“ е забележано ова големо чудовиште.

Најновата доаѓа од планинскиот предел на Ајдахо каде се забележува како „Бигфут“ трча да се засолни во густата шума. Заговорниците ги сакаат ваквите снимки бидејќи само ги потпалуваат нивните теории за кои нема јасен одговор, но нема ниту целосен демант. Вие во што верувате?