Monday, Mar 27, 2017
HomeДЕНЕШНАРепубликаБиди пилот – Повик на министерот Јолевски

Биди пилот – Повик на министерот Јолевски

Зоран Јолевски министерот за одбрана ги повика младите до 28 години да се пријават на конкурсот за обука на пилоти за потребите на македонската армија. Во центарот за обука беше промовирана шестата генерација на кандидати кои ќе ја посетуваат обуката предводена од израелски инструктури и ќе летаат на македонското небо.