Saturday, Jun 23, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаАвтопатот кај Градско затворен поради француските филмаџии

Автопатот кај Градско затворен поради француските филмаџии

Француските филмаџии го продолжуваат снимањето на „А Фонд“ во делот на автопатот кај Градско, па затоа се упатува апел до возачите да бидат подготвени за пренасочување по стариот пат каде ќе има соодветна сигнализација.