Saturday, Apr 21, 2018
HomeГИГА БАЈТСмартфонApple го тролаат за идентична маска за iPhone 7 во која лежи iPhone 6s

Apple го тролаат за идентична маска за iPhone 7 во која лежи iPhone 6s

iphone 7 cases1

Веќе сигурно ви се познати извештаите дека дизајнот на новиот iPhone 7 ќе биде речиси идентичен како и кај неговиот претходник со тоа што нема да има никаква промена во димензиите.

Тоа доведе доста негативни коментари против Apple уште пред официјалната промоција за неколку месеци, а еве и неколку производители на маски меѓу кои Cygnett „тролаат“ со провокациите дека новата маска за iPhone 7 совршено одговара на калапот на iPhone 6s.

Извор: telefoni.mk