HomeГИГА БАЈТСмартфонApple нема одговор за „болеста“ на iPhone 6

Apple нема одговор за „болеста“ на iPhone 6

Покрај острите критики од корисниците и медиумите, како и бројните извештаји на сервисите за поправка, Apple се уште не реагира на „болеста“ на iPhone 6 и 6 Plus која ги зафати екраните на допир.

Конкретно, на дисплејот се појавува сива линија на горната страна од екранот, која трепка. Со оглед на тоа што iPhone 6 и iPhone 6 Plus се дебело платени, ваквите проблеми се фрапантни. Известете не ако имате сличен проблем.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com