HomeГИГА БАЈТСмартфонApple најави рушење рекорди со iPhone 7

Apple најави рушење рекорди со iPhone 7

Apple од фабриките за склопување порачал неверојатни 78 милиони примероци на залиха од iPhone 7 што укажува на фактот дека очекуваат рекордна продажба, но веќе видениот дизајн и малите подобрувања кои досега беа откриени не ја зголемуваат возбудата кај купувачите туку напротив има бројни негативни коментари.

Затоа наша проценка е дека Apple со оваа наречка сака да создаде атмосфера на еуфорија и дека е силно уверен во својот успех наесен кога ќе се одржи лансирањето на iPhone 7. Зa Apple повторно да сруши рекорди со новиот iPhone мора лансира нешто досега невидено и ултра подобрено за да им даде причини ка корисниците масовно да го купуваат.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com