Thursday, Jun 4, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРМузикаАња Ветерова е прва Македонка со хит на IDJ Tunes

Ања Ветерова е прва Македонка со хит на IDJ Tunes

anja veterova

Младата пејачка Ања Ветерова е првата Македонска која снимила песна за балканската продукција IDJ Tunes, а со новиот хит лансираше и видео спот кој е снимен по светски стандарди. Нејзината песна Рамбамбам ќе добие и англиски верзија и веќе освојува многу позитивни реакции.