HomeРЕФЛЕКТОРМузикаАмерикански рок бенд објави спот од само 4.2 секунди!

Американски рок бенд објави спот од само 4.2 секунди!

Американскиот рок бенд „OK GO“ објави иновативна видео-снимка која се завршува со трепкање на окото. Спото за песната под назив „The One Moment“, започнува со брз микс и експлозија на бои и комплетен хаос во времетраење од само 4.2 секунди!

Потоа спотот повторно започнува од почеток и го прикажува тој краток момент во успорена снимка, кој е проследен со музика.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com