Wednesday, Jun 3, 2020
HomeАНТИСТРЕСЖуркиАлтернативно Скопје #3 – време е за undergound култура

Алтернативно Скопје #3 – време е за undergound култура

mkc

Бранот undergound култура го зафаќа Скопје по трет пат. Одлична прилика за локална поддршка на маргинализираните авторски творци од страна на масовната малограѓанштина и естаблишментот. Бидете дел од DIY свирката/фестивал АЛТЕРНАТИВНО СКОПЈЕ #3 која ќе биде на 25 Јуни во МКЦ (хол на кино Фросина).

Карти во претпродажба во билетарата на МКЦ: 150ден
Карти на самиот ден на концертот: 200ден
alternativno skopje
COME TOGETHER! & SUPPORT YOUR LOCAL SCENE! ♥
НАСТАПУВААТ:
– Cóntact 59
– Plastic Sunday
– Бои во 1912 / Colors in 1912
– Мариналеда
– KHARA
– Metanoia
– Red Sails Billow
– Spectrum