Thursday, May 28, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРМузикаАлен со братска поддршка за Ристески кој го очекува големо финале

Ален со братска поддршка за Ристески кој го очекува големо финале

alen-hasanovic-riste-risteski

Моментално најпопуларниот Македонец во новата сезона на „Ѕвездите на Гранд“ и потенцијален победник, Ристе Ристески, го искористи убавото време и појде на гости кај поискусниот колега Ален Хасановиќ во Прилеп.

Ален Хасановиќ веќе успешно е дел од јатото на „Ѕвездите на Гранд“ , додека пак Ристе Ристески  сигурно чекори кон годинешното финале. На тој пат добива голема поддршка од Хасановиќ кој веќе имаше шанси да се натпреварува во финалето.