Sunday, Jun 17, 2018
HomeАНТИСТРЕСХуманостАкција за децата од СОС селото да добијат училишен прибор

Акција за децата од СОС селото да добијат училишен прибор

Највена е хумана акција за собирање средства за децата без родители сместени во СОС детско сели и идејата е да им се помогне во купување на училишен прибор, ранци тетратки и материјали за новата учебна година. Акцијата ја покренува здружението „Хуманост без граници”, а секој кој сака да донира ќе може тоа да го стори оваа сабота пред спомен куќата на Мајка Тереза од 19 часот.