Sunday, Jun 17, 2018
HomeГИГА БАЈТПЦAirDroid ќе ве спаси од користење USB кабли

AirDroid ќе ве спаси од користење USB кабли

AirDroid е една од најкорисните апликации за сите кои имаат потреба од префрлување фајлови од компјутер во смартфон или таблет бидејќи се поврзува безжично и нема потреба од приклучување на USB кабел и чекање за отчитување на надворешниот уред.
kabliПредноста на AirDroid е многу поголема бидејќи ви овозможува пренос на податоци во двата правци, како и целосна синхронизација на смартфонот и компјутерот, со можност за примање на известувања за повици и возвраќање на пораки. AirDroid е компатибилна со Widnows, Mac и Linux и може бесплатно да се инсталира од Play
Store за Android.

извор:Телефони.мк