HomeДЕНЕШНАРепублика8 – ми Септември неработен за сите граѓани

8 – ми Септември неработен за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика информира дека четврток, 8 Септември 2016 година е неработен ден за граѓаните на Република Македонија. Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните во Република Македонија им го честита Денот на независноста.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com