HomeАЈНШТАЈНИЈАКосмос360 видео: Погледнете со очите на руските космонаути

360 видео: Погледнете со очите на руските космонаути

iss

Екипата на Раша Тудеј направи екслузивна снимка од Меѓународната вселенска станица со прегледност од 360 степени со што може да погледнете низ очите на руските космонаути. Обезбеден е поглед на дел од планетата каде се забележува и Северната поларна светлина, а потоа се добива поглед и внатре во „Сојуз“ каде се сместени руските космонаути. Доколку го гледате видеото на YouTube ќе може да погледнете во сите правци преку командите за движење.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com