Friday, Mar 27, 2020
HomeАНТИСТРЕСШтосно3 годишно девојче се облекува како познати инспиративни жени за да и помогне на нејзината баба

3 годишно девојче се облекува како познати инспиративни жени за да и помогне на нејзината баба

3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d96c19cbb__880

Scout Larson е прекрасно 3 годишно девојче што се огледува на нејзината баба Diane Willoughby, која таа ја нарекува Nonnie. Кога Nonnie се разболела од рак малата Scout била многу збунета и не можела да ја сфати положбата во која се наоѓала нејзината баба, па така мајката на Scout, Ashley, добила многу креативна идеја. Таа сакала да и покаже на најзината ќерка дека жените се многу силни, исто како и мажите па затоа започнала мал проект каде што заедно со Scout гледале слики од познати инспиративни жени и секој ден учеле по нешто за таа личност, нешто поради што таа жена се смета за инспиративна. На крајот малата Scout со помош на Ashley се облекувала како овие хероини и сликите ги испраќала кај нејзината баба која била во болница на лекување.

Оваа приказна има среќен крај, Diane Willoughby, односно Nonnie победила во борбата со ракот и едвај чекала да се продружи на фотосесиите заедно со нјзината внука.

3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d95e9baa0__880 3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d96a28db5__880 3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d96f2d8e0__880 3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d97b5174b__880 3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d97d1c291__880 3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d98bea523__880 3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d970da03a__880 3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d972aec01__880 3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d975ed7c6__880 3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d977c0793__880 3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d987f1917__880 3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d989af340__880 3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d9621ca4b__880 3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d9798ef76__880 3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d9840fb00__880 3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d96063a9a__880 3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d96484a71__880 3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d97432e55__880 3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d98262e3c__880 3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d96684261__880 3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d96884256__880 3-year-old-Scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d98084856__880 DSC_4478-59275fc13373f__880