Monday, Jul 6, 2020
HomeUncategorized2Cellos со неверојатна изведба на Despacito

2Cellos со неверојатна изведба на Despacito

mkd-229047

2 Cellos во светот „експлодираа” како Јутјуб сензација во 2011 година, по видеото во кое на две виолончела свират преработка oд Мајкл Џексон. Талентираното дуо од  Хрватска се вивнаа во музичкиот свет, следуваше гостување во ток шоуто на Елен Деџенерис  и тоа два пати во само шест месеци и појавување во емисијата на Џеј Лено. Шулиќ и Хаузер гостуваа и во екстремно популарната музичка серија „Glee“ (Гли), во чија историја влегуваат како првите гости со инструменти во вокалното шоу.

Погледнете како  Лука и Стјепан ја изведуваат песната Depasito на свој уникатен начин.