HomeДЕНЕШНАПолитика26 битолски „шарачи“ заработија кривични пријави

26 битолски „шарачи“ заработија кривични пријави

bitola protest

Дури 26 лица од Битола заработија кривични пријави за демонстрации при кои со боја гаѓаа кон општинската зграда, а се служеле и со јајца и тврди предмети при што нанесле штети врз прозорците, фасадата и вратите. Објектот е наведен како споменик на културата и треба да добие заштита што дополнително им го отежнува делото на шарените револуционери.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com