HomeДЕНЕШНАПолитика26 битолски „шарачи“ заработија кривични пријави

26 битолски „шарачи“ заработија кривични пријави

Дури 26 лица од Битола заработија кривични пријави за демонстрации при кои со боја гаѓаа кон општинската зграда, а се служеле и со јајца и тврди предмети при што нанесле штети врз прозорците, фасадата и вратите. Објектот е наведен како споменик на културата и треба да добие заштита што дополнително им го отежнува делото на шарените револуционери.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com