HomeРЕФЛЕКТОРМузика20 песни кои луѓето ги пеат додека се тушираат!

20 песни кои луѓето ги пеат додека се тушираат!

Корисниците на мрежата „Спотифај“ сакаат да пеат додека се тушираат, а тој факт со јавноста го сподели и извршмниот директор на таа компанија Даниел Ек. Тој откри дека постојат 39.000 активни плеј листи нарешени „Shower“.

Ви ги претставуваме 20 песни кои најчесто се појавуваат во плеј листите:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com