Saturday, Apr 21, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРФотографија12 прекрасни локации за нова авантура

12 прекрасни локации за нова авантура

Авантуристи или не, сепак овие локации вредат да се посетат. Ви преставуваме 12 прекрасни места низ светов кои ке ве остават без зборови.

Bridalveil Falls in Yosemite National Park
Bridalveil Falls in Yosemite National Park
Dolomites, Italy
Dolomites, Italy
Volcano, Ethiopia
Ethiopia
Eyjafjallajökull, Iceland
Eyjafjallajökull, Iceland
False Kiva in Canyonlands, Utah
False Kiva in Canyonlands, Utah
Glacier National Park, Montana
Glacier National Park, Montana
Hidden Beaches of Kapaa, Hawaii
Hidden Beaches of Kapaa, Hawaii
Morondava, Madagascar
Morondava, Madagascar
Northern Ireland
Northern Ireland
Northern Lake Baikal, Russia
Northern Lake Baikal, Russia
Northern Oregon
Northern Oregon
Soca, Slovenia
Soca, Slovenia