HomeФЕР ПЛЕЈЈапонскиот премиер како Супер Марио на завршницата на ОИ во Рио! (ВИДЕО)

Јапонскиот премиер како Супер Марио на завршницата на ОИ во Рио! (ВИДЕО)

Sinzo-Abe

Завршната церемонија на Олимписките Игри беше завршена со предавањето на Олимпиското знаме на градоначалникот на Токио, каде ќе се одржат следните Игри. Тоа што посебно ги воодушеви многумина беше јапонскиот премиер Шинзо Абе, кој се појави излегувајќи од Цевка облечен како легендарниот Супер Марио.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com