HomeРЕФЛЕКТОРФилмХарисон Форд тајно престојувал во Црна Гора!

Харисон Форд тајно престојувал во Црна Гора!

movietravel03

Холивудската ѕвезда Харисон Форд неодамна престојувала на север во Црна Гора. Тој престојувал во Биоградското езеро, а дека американскиот актер сакал потполна тајност околу оваа посета, овие информации дури сега излегоа во медиумите. Чест и огромно задоволство да го пречекаат Индијана Џонс имало семејството Јанкетиќ блиску до Биоградското езеро.

Knjiga-utisaka-Harison-Ford

Харисон Форд во колибите на тоа семејство, која на туристите им нуди и услуги и сместување и храна, поминал околу 45 минути. „До нашите колиби, кои се оддалечени седум километри од езерото, пристигна на велосипед. Прво на велосипед пристигнаа тројца негови пријатели и мојата ќерка Дијана кои не известија дека пристигнува и актерот и замолија за потполна дискреција, која исклучува фотографирање“, објасни Сања Јанкетиќ.

Harison-Ford.2

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com