HomeАНТИСТРЕСЖуркиФото: Преспа знае како да се забавува со „пена парти“

Фото: Преспа знае како да се забавува со „пена парти“

pretor pena parti

Преспанското крајбрежје важи за помирно за релаксиран одмор со чисти песочни плажи и топло езерска вода, но за тие што сакаат подинамична атмосфера не изостануваат ниту журките, како неодамнешнате „пена парти“ која се одржа на плажата во Претор со голема посетеност, пред се на младите луѓе. Според фотографиите на Маркукуле, Преспа знае како да се забавува.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com