HomeДЕНЕШНАПолитика(Фото): Огромна разлика во прифатените барања за притвор ОЈО vs СЈО

(Фото): Огромна разлика во прифатените барања за притвор ОЈО vs СЈО

Sharena revolucija SJO OJO

Судот одобрил само едно барање за притвор од 20 поднесени барања од СЈО, објави Шарената револуција на својата Фејсбук страница, споредуваќи дека од 717 барања за притвор што ги поднело ОЈО судовите прифатиле 707 во текот на две години.

SJO-OJO

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com