HomeАНТИСТРЕСШтосноФото: Најнесреќната „понуда за брак“

Фото: Најнесреќната „понуда за брак“

zaprosuvanje

Во последно време јавните понуди за брак се многу актуелни. Па така, една девојка мислела дека има многу среќа кога видела поставена табла на автопатот на која го пишувало нејзиното име, а веќе на следната „Дали ќе се омажиш за мене“? Но возејќи понатаму стигнува до големо разочарување. На следната табла пишува „Се шегувам“, а на следната „Ти раскинувам“. Дечкото завршува со „Имаш 6 дена да се иселиш“. Веројатно бил многу повреден кога добил толку злобна инспирација.
ponuda-brak

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com