HomeАНТИСТРЕСШтосноФото: Мачка хакер во обид да ја пробие лозинката на сопственикот

Фото: Мачка хакер во обид да ја пробие лозинката на сопственикот

macka haker

Многумина се плашат дека властите сакаат да ги шпионираат и да им ја нарушат приватноста, но една корисничка која работела на проект од дома се соочила со сличен проблем. Нејзината мачка која ја оставила сама во работната соба се „обидела“ да го отклучи лаптопот и по три неуспешни обиди била фатена на дело со камера која се активира во тој момент. Сликата е споделена на социјалните мрежи и е апсолутен хит со мачката хакер.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com