HomeФЕР ПЛЕЈФудбалФото: Една е мајка Џака

Фото: Една е мајка Џака

xaka majka

Најинтересен момент на првиот натпревар од вториот ден на ЕВРО 2016 дефинитивно беше мајката на фудбалерите Таулант и Гранит Џака кои се браќа, но настапуваат за две различни селекции, Албанија и Швајцарија. Најтешко сигурно и беше на нивната мајка која на трибините се појави со маичка на која беше прикажано по половина знаме од двете селекции за да не биде пристрасна.

xaka braka

На теренет браќата Џака беа доста компетитивни и влегоа во неколку дуели. На крајот се радуваше Швајцарија со минимална победа од 1:0.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com