HomeАНТИСТРЕСШтосноФото: Британски туристки голи по ќебапи

Фото: Британски туристки голи по ќебапи

goli kebapi

Жителите на Хвар кои важат за добри домаќини се жалат на однесувањето на странските туристи, особено на Британците кои често прават екцеси во алкoхолизирана состојба. Но, најновата глетка на две британски туристки кои сосема голи купуваат скара на жар целосно ги изненади. Градот Хвар забранува шетање низ центарот во костими за капење, па можеби токму тие знаци погрешно ги протолкувале бидејќи бикините им се во рацете. Во секој случај, социјалните мрежи доволно се забавуваа на нивна сметка.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com