HomeАЈНШТАЈНИЈААтласСнимени дрски кражби за време на ОИ во Рио, крадците демнат и дење и ноќе

Снимени дрски кражби за време на ОИ во Рио, крадците демнат и дење и ноќе

rio krazba

Видео кое покажува колку се небезбедни улиците на Рио и колку се искусни крадците од овој град. Не е важно дали жртвата се движи во група на луѓе, оди по улица или седи во автобус, криминалците од Рио се обучени на секој начин да го украдат тоа што го сакаат.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com