HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаПред и по специјалните ефекти во сцените

Пред и по специјалните ефекти во сцените

predpotoa naslova

Буквално вака Холувуд функционира. Денес благодарени на многуте софтверски решенија, доколку ги познавате можете да снимете филм во вашиот двор. Погледнете како изгледаат сцените пред и по специјалните ефекти

pred1

pred11

pred2

pred22

pred3

pred33

pred4

pred44

pred5

pred55

pred6

pred66

pred7

pred77

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com