HomeUncategorizedОтворени телефонски линии за помош на настраданите

Отворени телефонски линии за помош на настраданите

13942501_10208128925555712_1402157775_n

Мобилните оператори го отворија бројот 143 400 за собирање на донации за настраданите во вчерашното големо невреме, како и за лицата кои претрпеа големи штети на своите имоти и куќи.

Сега е време да се биде хуман и за сопствениот народ, а тој досега покажал дека знае да биде солидарен кога се во прашање туѓи несреќи и несебично да помогне. Телефонски може да се донира од сите мобилни мрежи.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com