HomeГИГА БАЈТСмартфонНе чекајте на шалтер, отворете трансакциска директно од НЛБ мКлик

Не чекајте на шалтер, отворете трансакциска директно од НЛБ мКлик

nlb klik

Откако НЛБ Банка ја претстави новата верзија на мобилната апликација мКлик за електронско банкарство, како една од најкорисните и најефикасните функции се покажа можноста за отворање на трансакциска сметка директно од смартфон, при што не треба воопшто да отидете во банката, да чекате редови или пак да поднесувате документи.

13271653_10154487696315101_629208665_o

Заложбите на НЛБ Банка за развој на електронското банкарство се развиваат токму преку новата и ефикасна мобилна апликација со која корисниците добиваат голем број на услуги кои ги реализираат директно од нивниот смартфон, а исто така заштедуваат средства.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com