HomeДЕНЕШНАПолитикаКоце со црево го миеше плоштадот, Коневски му даваше поддршка

Коце со црево го миеше плоштадот, Коневски му даваше поддршка

koce cisti plostad

Градоначалникот очигледно лично си го сфати боењето на плоштадот во црвена боја која демонстрантите од Шарената револуција порачаа дека ја симболизира жртвата на младиот Нешковски.

koce i konevski cistat plostad

Затоа Коце Трајановски учествуваше во чистењето на бојата и со црево го миеше плочникот, помогнат од уште еден градоначалник Ивица Коневски од општина Аеродром со стандардниот „поглед во празно“ посочувајќи нешто со рацете, најверојатно објаснувајќи како да го држи шмркот кон фрлената боја.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com