HomeАНТИСТРЕСШтосноКатица ја најде својата „мамец заменичка“

Катица ја најде својата „мамец заменичка“

katica i biba

Специјалната јавна обвинителка ќе има тежок период со голем број на предизвици за да ја истера докрај работата за која е назначена, па затоа добро е што ја најде и својата „заменичка“ која ќе може да биде и двојник мамец. Се надеваме дека за оваа вест нема да покрене постапка против pozitiv.mk.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com