HomeАНТИСТРЕСШтосноДали е ова најискрената реклама за пиво?

Дали е ова најискрената реклама за пиво?

pivo reklama

Германска компанија за пиво го рекламира своето пиво на необичен, но многу искрен начин. Имено, во рекламата наместо мачо мажи се појавуваат мажи со „пивски стомаци“ кои ги држат и ги гледаат со љубов, како бремените жени своите труднички стомаци. Компанијата Bergedorfer Bier, во соработка со гермaнската маркетинг агенција Jung von Matt, одлучиле во рекламата да искористат мажи кои изгледаат токму како регуларни консументи на пиво.
pivo 1

pivo 2

pivo

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com