HomeРЕФЛЕКТОРМузикаГорилата Коко засвире со басистот на „Red hot chili peppers“! (ВИДЕО)

Горилата Коко засвире со басистот на „Red hot chili peppers“! (ВИДЕО)

Flea-YouTube

Басистот на популарната група „Red hot chili peppers“, Фли, ја посети горилата Коко во Вудсајд, Калифорнија, а после запознавањето и дружењето, славната Коко засвире на неговата гитара. Музичарот и ја даде својата бас гитара на горилата, која многу бргу почна да ги помрднува жиците и дури успеа да одсвири неколку тонови.

„Таа има прсти и се, навистина брзо разбира, тоа е супер“, ја пофали Фли горилата и додаде дека таа е најубавата работа која му се случила во животот. „Овој ден никогаш нема да го заборавам“, додава Фли. Како што истакнуваат вработените во фондацијата, 45-годишната горила е голем обожавател на музиката. Ја воодушевувале топли звуци, а имала обичај и да заигра.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com