HomeГИГА БАЈТСмартфонГолема воздбуда пред промоцијата на HTC 10

Голема воздбуда пред промоцијата на HTC 10

htc-10-up-gold

На само неколку дена пред официјалната промоција HTC 10 повторно протече со нова слика која открива бела боја на маската, како и сите досегашни очекувани елементи на дизајнот со тенка рамка околу екранот и едно физичко главно копче во кое најверојатно ќе биде сместен и скенер за отпечатоци.

Исто така се забележува и голем сензор на селфи камерата за која претходно добивме информација дека ќе има оптичка стабилизација на сликата, прва од ваков вид. HTC 10 треба да пристигне на 12 април и тогаш ќе ви ги откриеме сите детали за спецификациите и цената.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com