HomeГОВОРНИЦАСатираГиф – Без мотика нема меѓународен договор

Гиф – Без мотика нема меѓународен договор

dogovor

Петочната емисија на Миленко Неделковски беше одбележана од прогнозите и анализите на Мирка Велиновска, па на кратко ви откриваме што е клучно за меѓународен договор.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com