HomeФЕР ПЛЕЈФаулГимнастичар скрши нога, па докторите го испуштија од носилки

Гимнастичар скрши нога, па докторите го испуштија од носилки

samir-said-gimnasticar-

Францускиот гимнастичар Самир Саид доживеа тешка повреда при настапот на Олимпијада, најпрво ја скрши ногата при доскок, а потоа лекарската екипа која му пружаше помош носејќи го кон возилото на итната помош го испушти од раце. Повредата е многу сериозна и се заканува да му ја заврши кариерата бидејќи пред четири години доживеал слична несреќа.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com