HomeДЕНЕШНАПолитикаГерет „Сега Шу праиме“, го праша Јанкуловска

Герет „Сега Шу праиме“, го праша Јанкуловска

jankuloska geret

Твитер профилот кој се води за екс минстерката Гордана Јанкуловска му се обрати на британскиот амбасадор Чарлс Герет со прашањето „Сега Шу праиме“ по референдумот за излез од Европската унија. Одговор од амбасадорот засега нема, но и воопшто политичарите во Велика Британија се уште не се сигурно како ќе се одвива процесот на департизација од ЕУ и колку тој ќе чини.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com