HomeДЕНЕШНАСветВисоки температури за топла сабота

Високи температури за топла сабота

hitportal-soncevo12

Метеоролошките прогнози за денешниот саботен ден се многу позитивни со тоа што ќе имаме максимални 27 степени како републички просек, со стабилно и топло време. Утрото исто така ќе биде пријатно со температури кои ќе бидат двоцифрени, а овој тренд ќе продолжи до крајот на викендот.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com