HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Што навистина Дејвид Гета правеше на отварањето на Евро 2016

Видео: Што навистина Дејвид Гета правеше на отварањето на Евро 2016

David-Gueta euro 2016

Дејвид Гета полека ја губи довербата од фановите кога се во прашање неговите диџејски способности бидејќи премногу се потпира на продуцираните траки и практично не прави ништо на настапите освен што стиска копчиња без никаква смисла. Тоа одлично е прикажано во ова пародично видео.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com