HomeРЕФЛЕКТОРМедиумиВидео: Што има да каже Љупчо Ѓорѓиевски за Фчерашни новости

Видео: Што има да каже Љупчо Ѓорѓиевски за Фчерашни новости

ljupsko gorgievski fcerasni

Ексклузивно гостување на Љубчо Георгиевски во новата епизода на „Фчерашни новости“. Единаесеттото по ред издание на хумористичната емисија ветува дека ќе биде едно од најдобрите досега.

Покрај специјалниот гостин, во недела во 19:10 часот на телевизија „Телма“ ќе може да дознаете нешто повеќе за новиот паралелен универзум наречен „Дамјан Груев“ и за новиот лауреат на Кучевишката грнчарска колонија – Аца Лукас и неговото грне.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com