HomeРЕФЛЕКТОРФилмВидео: Суперхероите на Советскиот Сојуз ќе го спасат светот… Филм кој не се пропушта

Видео: Суперхероите на Советскиот Сојуз ќе го спасат светот… Филм кој не се пропушта

zastitnici

Филмот кој продукцијата ја чинеше 20 милиони долари, треба да се појави во кино салите на 23-ти Февруари 2017 година. „Защитники“ или „Guardians“ е филм со суперхерои, а според трајлерите ќе изгледа феноменално.


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com