HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Со харпун успеал да се одбрани од голема бела ајкула!

Видео: Со харпун успеал да се одбрани од голема бела ајкула!

external

Тајлер Макуилен ронел со своите пријатели кај брегот Санта Барбара кога имал блиска средба со голема бела ајкула која го гризнала за перката. 22-Годишниот Тајлер најпрво помислил дека неговите другари се шегуваат со него и го влечат за перките, но потоа сватил дека е во прашање голема бела ајкула.

Откако после шокот на кратко го испуштил харпунот, успеал брзо повторно да го врати, за на крајот токму со него да си го спаси животот. „Мислев дека ќе умрам“, вели младиот студент. Сепак тој брзо реагирал и успеал да го погоди големиот предатор, кога повторно му се приближил. Целата ситуација успеал да ја сними со камера.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com