HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Рускиот Ди Каприо прави пари од реклами за вотка

Видео: Рускиот Ди Каприо прави пари од реклами за вотка

ruski di kaprio

Русинот Роман Бурцев кој премногу наликува на славниот актер Лео Ди Каприо започна да го „наплатува“ својот изглед појавувајќи се во реклама за водка. Бурцев често го има во медиумите како двојник на Ди Каприо, но ни од далеку го нема талентот ниту пак шармот. Сепак руската верзија на Лео е доволна за привлекување внимание што се резултира и во оваа реклама.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com